mig33amuntai.forummotion.com


PortalHomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
..::WELCOME TO AMUNTAI MIG33 COMMUNITY::..
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
CLOCK
STATISTIK
widgeo.net
Latest topics
» Multy Mig Fighterx (cracked)
Wed Jan 21, 2015 1:24 am by

» GCD FULL HACKED
Wed Dec 03, 2014 2:40 pm by

» Ultimate Mig Destroyer (UMD) Cracked [free] Version
Sun Sep 21, 2014 2:38 pm by

» Mig33Bot v6.1.6
Sat Sep 20, 2014 9:11 pm by

» Brutal Kick by naim
Sat Sep 20, 2014 9:04 pm by

» mig33 kAybe's MASTER MULTY ROLLER
Sat Sep 20, 2014 9:00 pm by

» Devastation [kick and flood]masih working
Sat Sep 20, 2014 8:51 pm by

» Cr4ck3r v2.0 {hack/crack}
Sat Sep 20, 2014 10:21 am by

» Lowcard gamer v2
Tue Sep 16, 2014 7:27 am by

Top posters
amuntai
 
oded
 
satriapegasus
 
adol
 
iiccall
 
phd
 
annai
 
ipin06
 
vebrianto
 
ugz
 
D-NET RADIO STREAMING
Browser not supported
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share  | 
 

 ** PUKIWAR.v2 war room **

View previous topic View next topic Go down 
Author Message
valentino_roslie
HELPERS
HELPERS


Jumlah posting : 14
Points : 42
Reputation : 0
Join date : 2009-12-05
Age : 29

PostSubject: ** PUKIWAR.v2 war room **   Wed Dec 16, 2009 5:42 am

nah ne ada lagi yg baru buat yg suka war room [You must be registered and logged in to see this image.]
ini tools hampir mirip sama yg versi.1 dulu
cuman ada tambahan nya sedikit [You must be registered and logged in to see this image.]
tambahan dalam tools ini:
save 5 set multy
masing2 perset nya 15 id
oto leave
oto kick
oto vote
roll kick

[You must be registered and logged in to see this image.]

udah ah coba ndri aja [You must be registered and logged in to see this image.]

kalo kurank jelas tanya yg punya aja [You must be registered and logged in to see this image.]
yg punya ini tools udah ga make id arieyannoval lg
jadi add aja id nya yg baru >> l.a

kayak nya buat mainin ne tools pake code deh [You must be registered and logged in to see this image.]
kalo mau code nya add aja id (l.a) di kasi gratis [You must be registered and logged in to see this image.]
dy cuman mau tau aja yg peminat pukiwar [You must be registered and logged in to see this image.]

ne langsunk ajah DONCROT
link :
Code:
http://www.4shared.com/file/125125179/629ea82a/PUKIWARV2_STREET_final.html
Back to top Go down
View user profile
 

** PUKIWAR.v2 war room **

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum: You cannot reply to topics in this forum
mig33amuntai.forummotion.com :: .:: MIG33 ::. :: Mig33 Tool -
Forumotion.com | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Free forum